Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

"The Authenic Touch brengt beweging in lichaam & geest en vertelt jouw verhaal."

Mijn naam is Herma Schepers en ik ben de enthousiaste eigenaar en betrokken coach van the Authentic Touch.

Mijn missie is om mensen te begeleiden die volledig gevloerd zijn en het zelf niet meer weten, bij mij komen om hulp te vragen. Met alles laten zij blijken dat zij willen dat er iets gaat veranderen. Vervullend is het dan om met mijn vingers door het bindweefsel te gaan, van alles tegen te komen om het op te ruimen. Goed om te luisteren naar de onvertelde verhalen die in het bindweefsel zitten. 

Opruiming in het bindweefsel = opruiming in het lichaam = opruiming in de geest.

Dat is de weg naar de oplossing. Het lichaam en geest in balans. Ik gebruik hiervoor mijn Authentic Touch methode. We gaan dus niet alleen aan het werk met het bindweefsel, maar we gaan dieper om te kijken waarom jouw lijf vastloopt. 

Elk mens is uniek en anders. Dat vraagt om een aanpak op maat, speciaal op jou afgestemd. Samen doorlopen wij de stappen op weg naar bevrijding!

Liefs, Herma  

Een beetje achtergrond

Tijdens mijn opleiding fysiotherapie kreeg ik les in bindweefselmassage. Vanaf de eerste seconde was ik geïnteresseerd om op deze manier invloed uit te kunnen oefenen in het hele lichaam. Op een totaal andere manier dan bij de klassieke massage. Na de opleiding ben ik vrijwel direct met bindweefselmassage begonnen te werken.

Vervolgens ben ik mij hier verder in gaan verdiepen. Allerlei cursussen, opleidingen, boeken heb ik door genomen. Vooral heel veel tasten en voelen met mijn vingers, gewoon doen. Duizenden mensen heb ik intussen mogen aanraken. Wat een ervaring is dat geweest. En dat is het nog elke dag!

De grootste grap is eigenlijk wel dat ik zelf elke keer ervaar dat ik zelf de grootste testcase ben. Het leven geeft mij op gezette tijden behoorlijke uitdagingen. Dat geeft zoveel inzicht en ervaring die ik in mijn sessies met mensen zo goed kan gebruiken. Elke keer weer is het ook voor mij een uitdaging om duidelijk te krijgen hoe mijn lichaam voelt en wat mijn lichaam wil vertellen.


Daarvoor is voor mijzelf nodig geweest om diverse trauma's los te laten. Misbruik, eetproblemen uitmondend in anorexia en boulimia, lichamelijke klachten. Jaren heb ik vooral uit mijn hoofd geleefd en was ik bezig te voldoen aan wat iedereen van mij verwachtte. Blij ben ik dat ik dat stap voor stap heb kunnen los laten en nu anderen daar mee kan begeleiden. Steeds duidelijker wordt het voor mij hoe trauma's letterlijk sporen achter kunnen laten in ons lichaam. En als deze sporen niet voldoende worden opgeruimd laten zij hun invloed gelden, keer op keer.


Dit alles heeft mij gebracht tot The Authentic Touch. De plek waar jou de mogelijkheid wordt geboden om jou terug te brengen naar jouw eigen basis, zoals jij eigenlijk bedoeld bent. Dat betekent authentiek. En daarom deze naam.

liefs, Herma

Life's what you make it and love is the key forever.

Wij zijn een goede match als je:

 • De beste versie van jezelf wilt zijn.

 • Oprecht geïnteresseerd bent in je lichaam en zelf de verantwoordelijkheid hiervoor zelf wilt nemen.

 • De draad van jouw leven weer wilt oppakken.

 • ...... Ik maak graag kennis met je!

  Wat karakteriseert mij het beste?

 • Oprechte interesse en nieuwsgierigheid in alles wat met het menselijk lichaam en mensen te maken heeft.

 • Verbaasd over de veerkracht en flexibiliteit van ons lichaam en onze geest.

 • Oprecht dankbaar hoe mensen lichamelijk en geestelijk kunnen veranderen.

 • Elke morgen blij met de eerste kop koffie.

 • Dol op mijn partner, kinderen en kleinkinderen.

 • Paardenboerin in hart en nieren.        

 • Buitenmens, genietend van bloemen en mijn moestuin.

 • Dankbaar voor alle levenservaring en goed opgeleid in de school van het leven. 

 • Mijn locatie

  Een locatie die je al meteen laat ademhalen. Mijn praktijk ligt midden in de weilanden. Mijn paarden Bennie en Fritsie lopen er heerlijk te grazen en verwelkomen jou.