Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Een beetje achtergrond....

Authentiek betekent oorspronkelijk, origineel, gelijk aan hoe iemand is. Dat is precies wat ik voor ogen heb, jou weer terug brengen naar jouw origineel, zoals jij ooit bedoeld bent. Dat doe ik met de authentieke aanraking zoals ik deze door jarenlange ervaring zelf heb ontwikkeld.

The Authentic Touch is opgebouwd in een ABC.

A

Authentic Touch

Soms wordt mij weleens gevraagd om mijn manier van werken in het bindweefsel te beschrijven. Ik noem het The Authentic Touch omdat deze aanraking van alles in beweging zet. Voor mij is aanraking nodig om in het bindweefsel te kunnen werken. Het is te vergelijken met een ontmoeting. Op die manier is er contact met het lichaam en kan het gaan gebeuren.

B

Bindweefsel

Een van de grootste organen in ons lichaam. Ook een van de organen waar wij weinig aandacht voor hebben. Dit orgaan speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van lichamelijke en geestelijke klachten. Het bindweefsel wil ons namelijk iets vertellen en duidelijk maken. Aan ons de uitdaging om het te willen horen.

C

Confronterend

Het kan soms best confronterend zijn als er gewerkt wordt in het bindweefsel. Via het aanraken komt er van alles tevoorschijn. Vaak zijn het die issues die wij onbewust of bewust niet willen zien maar ons lichaam wel laat voelen. Tegelijkertijd ligt in die confrontatie ook vaak de oplossing verborgen.

.

Waarmee kan ik jou helpen?

Paardencoaching

Wist je dat een paard jou veel inzichten kan geven? Bijvoorbeeld waar jouw spanning of blokkade zit? Het is een prachtige manier van werken die ik graag aanvullend inzet!

VERTEL MEER

Aroma therapie 

Essentiële oliën hebben een geweldige uitwerking op het menselijk lichaam. Het zijn helpers in het opruimen van jouw lichaam en helpen bij de ontspanning. 

VERTEL MEER

Mijn locatie

Een locatie die je al meteen laat ademhalen. Mijn praktijk ligt midden in de weilanden. Mijn paarden Bennie en Fritsie lopen er heerlijk te grazen en verwelkomen jou.